BRQ | Vantaa Festival

Deborah Cachet

Belgialainen sopraano Deborah Cachet on erittäin kysytty esiintyjä sekä barokki- että oopperaohjelmiston parissa. Hänet on palkittu Concours International de Chant Baroque de Froville (2015) ja the New Tenutocompetition (2013) -laulukilpailuissa sekä Le Jardin des Voix (2019) -palkinnolla. Deborah on vieraillut monissa eurooppalaisissa barokkiorkestereissa kuten Les Talens Lyriques, Les Arts Florissants, Akademie für Alte Musik Berlin, Collegium 1704, Le Poème Harmonique, Ensemble Correspondances, il Gardellino, Scherzi Musicali, ja Holland Baroque kiertäen laajasti merkittäviä konserttitaloja ja festivaaleja.

Deborahin oopperarooleihin kuuluvat keskeisten barokkioopperoiden lisäksi mm. La StatueRameaun Pygmalionissa, Cherubino Mozartin Figaron häissä ja Helena Brittenin A Midsummer Night's Dream:ssa.Hän on levyttänyt Collegium 1704:n, Pygmalionin, Scherzi Musicalin ja Le Poème Harmoniquen solistina, ja uusia levytyksiä Ensemble Correspondances:n, Holland Baroquen ja Le Poème Harmoniquen kanssa julkaistaan vuonna 2021.

Deborah opiskeli Leuvenissa Luca School of Arts:ss Gerda Lombaertsin ja Dina Grossbergerin johdolla sekä Amsterdamin konservatoriossa Sasja Hunnegon luokalla, jonka jälkeen hän täydensi opintojaan Rosemary Joshuan ohjauksessa.

MUKANA SEURAAVISSA KONSERTEISSA
12.8.2021 19:00 Il Gardellino Venetsiassa ja Leipzigissa

BRQ on Facebook BRQ on Twitter BRQ on Instagram
LIPUT