BRQ | Vantaa Festival

Konserttipaikat

Pyhän Laurin kirkko

Pyhän Laurin kirkko

Keskiaikainen harmaakivikirkko, festivaalimme kotikirkko, valmistui nykytiedon mukaan 1400-luvun puolivälissä, siis jo ennen Kolumbuksen matkaa Amerikkaan. Se on tiettävästi koko pääkaupunkiseudun vanhin yhä pystyssä oleva rakennus.

Pyhän Laurin kappeli

Pyhän Laurin kappeli

Pyhän Laurin kappeli vihittiin käyttöön elokuussa 2010. Se sijaitse aivan Pyhän Laurin kirkon vieressä, pappilan puiston laidalla. 

Helsingin pitäjän kirkonkylän pappila

Helsingin pitäjän kirkonkylän pappila

Nykyinen pappila on rakennettu vuonna 1856. Rakennus turmeltui kuitenkin osittain palossa vuonna 1896 ja sen jälkeen se kunnostettiin arkkitehti Theodor Höijerin piirustusten mukaisesti.

Galleria K

Galleria K

Galleria K on vuonna 1957 rakennettu entinen Vantaan pääkirjasto. Sen ajattomassa tunnelmassa, taideteosten ympäröimänä, on nautinto levätä hetki musiikin huomassa.

Övre Nybacka

Övre Nybacka

Övre Nybacka on Vantaalla sijaitseva yli 200-vuotias idyllinen entisaikaan maatalona ja kestikievarina toiminut kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Talo toimii nykyisin kotiseututalona, juhlatilana ja kulttuuritapahtumien keskuksena. Tilaa hallinnoi Vantaa-Seura, joka järjestää talossa toimintaa ja tapahtumia yhteistyössä muiden vantaalaisten kulttuuritoimijoiden kanssa.

Tikkurilan kirkko

Tikkurilan kirkko

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Uuden kirkon alta purettiin vuonna 1956 valmistunut Tikkurilan vanha kirkko. Siellä ovat myös Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palvelut ja hallinto. Tikkurilan seurakunnan toinen kirkko on Helsingin pitäjän kirkko eli Vantaan Pyhän Laurin kirkko, festivaalimme kotikirkko. 

 

BRQ on Facebook BRQ on Twitter BRQ on Instagram