BRQ | Vantaa Festival

Info

Photo: Vantaan fotokerho
Photo: Vantaan fotokerho

Festivaalin koronaohjeistus

Saavu paikalle vain terveenä. Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita tai tiedät olevasi altistunut, älä tule paikalle. Desinfioithan kätesi ja huolehdit muutenkin käsihygieniasta.

Saapuminen konsertteihin
Suosittelemme yleisöämme käyttämään julkista liikennettä tai saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä. Läheisen joen varresta löytyy kauniita ja käytännöllisiä ulkoilureittejä. Jokaisen konsertin kohdalla on linkki reittioppaaseen, josta voi helposti tarkistaa sujuvimman yhteyden konserttipaikalle ja takaisin kotiin.

Pyhän Laurin kirkossa ja sen alueella järjestettävissä konserteissa löytyy maksutonta pysäköintitilaa myös yksityisautoille.

Tallentaminen
Festivaalin oma valokuvaaja taltioi konserttien upeimpia hetkiä ja kuvia päivitetään festivaalin Instagram- ja Facebook-tilille tapahtuman aikana. Esitysten kaikenlainen luvaton taltiointi on kiellettyä.

Kuvaaminen kirkossa ja piha-alueella ennen konsertteja ja konserttien jälkeen on sallittua ja toivottavaa. Voit kuvata myös kirkon sisällä ennen konsertin alkua ja loppuablodien aikana, paitsi niissä konserteissa, jotka YLE taltioi. Toivomme, että jaat tunnelmiasi somessa hashtageilla #brqvantaa ja #brqvantaafestival2022

Konserttitarjoilut
Festivaalialueella on mahdollista ruokailla ja kahvitella. BRQ Vantaan oma festivaalikahvila palvelee aina konserttien yhteydessä, myös väliajalla. Kahvilasta saat kahvia, teetä ja tuoreita leivonnaisia. Maksu käteisellä tai kortilla.

Ennen konserttia on myös mahdollisuus nauttia viereisen Kahvitupa Laurentiuksen antimista. Tunnelmallinen, italialainen kahvitupa tarjoaa kaupungin parhaan pizzan ohella monenlaisia makupaloja, kuten täytettyä focacciaa, itse tehtyä tiramisua ja jäätelöä, kuohuviiniä ja erikoiskahveja. Tarkistathan kahvilan aukioloajat heidän omilta sivuiltaan.

Tikkurilan kirkossa järjestettävien konserttien yhteydessä palvelee Lauran Kaffila.

Yhdenvertaisuus, saavutettavuus ja esteettömyys
Tavoitteemme on, että jokainen konserttivieraamme voi nauttia taiteesta tasapuolisesti. Tarjoamme joka vuosi maksutonta ohjelmaa mm. Lepohetki-konserttien muodossa. Alennuslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, varusmies-/siviilipalvelusta suorittavat, työttömät sekä alle 15-vuotiaat. Henkilökohtainen avustaja pääsee konserttiin ilmaiseksi.

Vantaan Pyhän Laurin kirkkoon, Tikkurilan kirkkoon sekä Helsingin Johanneksenkirkkoon on esteetön pääsy pyörätuolilla. Tiloissa on inva-wc.

Jäitkö vastausta vaille? Ota yhteyttä, kiitos!
info@brq.fi

BRQ on Facebook BRQ on Twitter BRQ on Instagram
LIPUT